Lokaal nieuws vrijdag 21 december 2018 Bron: Woonpark BAT

GROOTS WONEN IN DE KLEINE STAD

Waar ooit de vlaggen van de Turmac-fabrieken wapperden, verrijst de komende jaren een geweldige nieuwe woonwijk waar je groots kunt wonen in de kleine stad. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? Kijk dan rond op deze website en meld je aan als belangstellende. Voor drie deelplannen kun je je zelfs nu al voorinschrijven. Doe het snel en wie weet, verhuis jij naar Woonpark BAT! Team Woonpark BAT wenst je prettige feestdagen en een geweldig 2019!

NIEUWE WEBSITE ONLINE Deze week is de nieuwe website van Woonpark BAT online gegaan. Met volop informatie over de wijk, de deelplannen, de woningen, plattegronden en de omgeving. Ook kun je je op de website opnieuw aanmelden als belangstellende. Doe het meteen. Dan kunnen we je de komende maanden gericht op de hoogte houden en je persoonlijk uitnodigen als de start verkoopdatum bekend is.

Meer weten over Woonpark BAT

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zevenaar.

Aanmelden