Lokaal nieuws zaterdag 23 februari 2019 Bron: Woonpark BAT

SUCCESVOLLE START VERKOOP

De start verkoop was een groot succes! Het verkoopteam van GABA Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken en REBO ERA Makelaars hebben hun handenvol gehad aan de vele positieve gesprekken. Mocht u alsnog vragen hebben of wenst u geholpen te worden bij de digitale inschrijfprocedure dan bent u uiteraard van harte welkom op een van de makelaarskantoren. Vanaf maandag ligt ook het Woonparkt BAT magazine voor u klaar op een van deze makelaarskantoren! De Gelderlander heeft ook een stukje geschreven over Woonpark BAT. Benieuwd? Het is dringen om een woning op Woonpark BAT in Zevenaar te bemachtigen 

De start verkoop was een groot succes! Het verkoopteam van GABA Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken en REBO ERA Makelaars hebben hun handenvol gehad aan de vele positieve gesprekken. Mocht u alsnog vragen hebben of wenst u geholpen te worden bij de digitale inschrijfprocedure dan bent u uiteraard van harte welkom op een van de makelaarskantoren.

Vanaf maandag ligt ook het Woonparkt BAT magazine voor u klaar op een van deze makelaarskantoren!
 

De Gelderlander heeft ook een stukje geschreven over Woonpark BAT. Benieuwd? Lees het hieronder!

Het is dringen om een woning op Woonpark BAT in Zevenaar te bemachtigen 

Meer weten over Woonpark BAT

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zevenaar.

Aanmelden