Lokaal nieuws dinsdag 06 april 2021 Bron: Woonpark BAT

Laatste woning van de eerste fase opgeleverd!

Het zal in Zevenaar en omstreken niemand ontgaan zijn. Zevenaar is volop in ontwikkeling!

Op donderdag 1 april 2021 is de laatste woning van fase 1 opgeleverd. Fase 1 betreft het eerste deelplan van 95 woningen. In 2019 is Solidiam gestart met de voorbereidingen met de sloop en het bouwrijp maken van het terrein. Exact een jaar geleden is de bouwkundig aannemer gestart met het slaan van de eerste paal. Ondanks de complexe tijd waarin we het laatste jaar zitten is voortvarend doorgebouwd. Gelukkig waren de meeste materialen al besteld en is geen hier geen vertraging opgelopen. Met resultaat. Nu een jaar later staat er een geheel nieuwe woonwijk met enthousiaste nieuwe bewoners.

 

Ook de aanleg van het openbaar gebied vordert gestaagd. De eerste delen zijn uitgevoerd en in gebruik. Begin juni zijn alle straten en parkeerplaatsen woonrijp opgeleverd. In het plantseizoen dit najaar wordt de laatste aanplant in de Groene Zone gedaan, waarna ook dit grootse park tot wasdom kan komen. Ook dan start de bouw van de volgende deelfase.

Solidiam wenst alle bewoners veel succes met de inrichting van de woning en vooral heel veel woongeluk.

 

 

Meer weten over Woonpark BAT

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zevenaar.

Aanmelden