Lokaal nieuws woensdag 04 augustus 2021 Bron: Noordeinde - De Kroon

De pre-sale is gestart!

Naar welk appartement gaat uw voorkeur uit? Laat het ons weten via uw persoonlijke online account. 
 

Pre-sale: welk appartement heeft uw voorkeur?

Nog even en de verkoop van de 28 appartementen in De Kroon in Zevenaar gaat van start. Maar voor het zover is, willen we u graag bijpraten over alle plannen, de laatste ontwikkelingen en… de pre-sale die is gestart. Wilt u nu al een kroon op uw woonwensen zetten? Geef dan snel uw voorkeur aan.

Op deze website kunt u alles lezen over het appartementengebouw en de appartementen. Als extra vindt u er de woningselector inclusief plattegronden en specificaties. Bekijk de appartementen en geef in uw online account alvast aan naar welk appartement(en) uw voorkeur uitgaat. Let op: deze pre-sale verplicht u tot niets en geeft u ook geen voorrang op het moment dat de appartementen in verkoop gaan.

 

Vraag naar de informatiefolder bij de makelaar

Kunt u een hulpmiddel gebruiken om u te oriënteren op het appartement van uw voorkeur? Vanaf maandag 9 augustus kunt u de informatiefolder ophalen bij GABA Makelaardij aan de Arnhemseweg 7 in Zevenaar. In de informatiefolder vindt u alle woningtypen met plattegronden, een stappenplan, artist impressions en verdiepingsoverzichten. Handig voor het maken van uw keuze.

 

Start verkoop na de zomer

De belangstelling voor wonen in De Kroon is groot. Steeds meer belangstellenden maken een account aan op de website en willen, net als u, op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo gauw de start verkoopdatum bekend is, hoort u dat als eerste. De verwachting is dat de verkoop na de zomervakantie plaatsvindt. Hopelijk tijdens een live evenement, anders online.

 

Meer weten over Noordeinde - De Kroon

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zevenaar.

Aanmelden