De Stede - Zevenaar

Zevenaar
Actueel aanbod

€ 377.500,- tot € 472.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
158 - 172m2
Kaveloppervlak
321 - 414m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De Stede
Groen tuindorp in Groot Holthuizen
De wijk Groot Holthuizen bestaat uit vijf buurtschappen: De Tol, De Bem, De Stede, De Holtkamp en Het Hof. Elk buurtschap wordt gekenmerkt door een eigen karakter. Zo heeft De Stede, waar de woningen van dit project komen, het karakter van een groen tuindorp. Houd je van rust, ruimte en natuur, dan voel je je hier gelijk thuis.

Lekker naar buiten
Wandelen, de hond uitlaten of lekker buiten spelen? Dat kan in het groene mozaïek, het natuurrijke lint dat langs de zuidkant van Groot Holthuizen loopt. Daarnaast zijn er in en rondom De Stede volop mooie groenzones, trapveldjes en speeltuinen te vinden.

Rustige straat
Als je in de tuin zit, luister je liever naar kwetterende vogels dan naar ronkende
auto’s. Daarom liggen er tussen de verschillende buurtschappen van Groot Holthuizen alleen wandel- en fietspaden. Van sluipverkeer heb je dus geen last: auto’s die in jouw buurtschap komen, moeten er ook echt zijn. Fijn voor jou, maar bovenal voor de kinderen. Zij kunnen veilig op straat spelen.

Goed bereikbaar
Groot Holthuizen beschikt over een uitgebreid fietsnetwerk dat De Stede verbindt met het centrum, scholen en het station. Ook de A12 is dichtbij: je rijdt er binnen tien minuten naartoe. Ga je liever met het openbaar vervoer? Dan bieden de bus en de trein uitkomst.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Stede - Zevenaar
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 377.500,- tot € 472.500,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zevenaar.

Aanmelden