De Tol - Zevenaar

Zevenaar
Actueel aanbod

€ 237.500,- tot € 314.950,-

Kenmerken

Woonoppervlak
152 - 170m2
Kaveloppervlak
134 - 255m2
Inhoud
438 - 510m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De Tol
Groen Tuindorp in Groot Holthuizen

De wijk Groot Holthuizen bestaat uit vijf buurtschappen: De Tol, De Bem, De Stede, De Holtkamp en Het Hof. Elk buurtschap wordt gekenmerkt door een eigen karakter. In buurschap De Tol ervaar je het echte dorpse leven. Het buurtschap bestaat uit een netwerk van smalle straatjes. Er zijn rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vijstaande woningen.

Lekker naar buiten
Wandelen, de hond uitlaten of lekker buiten spelen? Dat kan in het groene mozaïek, het natuurlijke lint dat langs de zuidkant van Groot Holthuizen loopt. Daarnaast zijn er in en rondom De Tol mooie groenzones, trapveldjes en speeltuinen te vinden.

Rustige straat
Als je in de tuin zit, luister je liever naar kwetterende vogels dan naar ronkende auto's. Daarom liggen er tussen de verschillende buurtschappen van Groot Holthuizen alleen wandel- en fietspaden. Van sluipverkeer heb je dus geen last; auto's die in jouw buurtschap komen, moeten er ook echt zijn. Fijn voor jou, maar bovenal voor de kinderen. Zij kunnen veilig spelen op straat.

Goed bereikbaar
Groot Holthuizen beschikt over een uitgebreid fietsnetwerk dat De Tol verbindt met het centrum, scholen en het station. Ook de A12 is dichtbij; je rijdt er binnen tien minuten naar toe. Ga je liever met het openbaar vervoer? Dan bieden de bus en de trein uitkomst.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Tol - Zevenaar
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 237.500,- tot € 314.950,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zevenaar.

Aanmelden