Noordeinde - De Kroon

Zevenaar - Zevenaar
Toekomstig aanbod

€ 310.000,- tot € 575.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
84 - 133m2
Inhoud
314 - 483m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

In Zevenaar zal, op loopafstand van het centrum, een appartementencomplex ontstaan met 28 royale koopappartementen welke ieder zijn eigen charme heeft. Het gebouw heeft een ronding in het ontwerp wat zorgt voor een eigentijds uiterlijk. Dit appartementencomplex aan de Noordeinde mag gezien worden!

Levendigheid
Wilt u de levendigheid kunnen proeven? Maar geen direct zicht op het verkeer? De eerste woonlagen lenen zich hier perfect voor.

Uitzicht
Een kopje koffie met een fraai uitzicht? De appartementen en penthouses op de bovenste woonlagen toren uit boven het mooie Zevenaar! Aan de ene zijde een wijds uitzicht over de stad en aan de andere zijde het zicht op de groene weilanden.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met Gaba Makelaardij Zevenaar.
Mocht u interesse hebben, meld je dan aan!


Architect: Weusten Liendenbaum Architecten
Realisatie: Veluwezoom Verkerk Bouw B.V.
Makelaar: Gaba Makelaardij Zevenaar

Meer informatie

Kenmerken

Project
Noordeinde - De Kroon
Start verkoop
2021 (3e kwartaal)
Koopwoningen
28
Prijs
€ 310.000,- tot € 575.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zevenaar.

Aanmelden