House2Start fase 2

Zevenaar - Herwen
Actueel aanbod

€ 323.326,- tot € 353.913,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 85m2
Kaveloppervlak
167 - 232m2
Inhoud
344 - 344m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Ben jij op zoek naar een comfortabele woning met lage energielasten in een prachtige omgeving? Dan is dit je kans!

Aan de Nijverheidstraat in Herwen worden - tegenover de 12 starterswoningen die reeds gerealiseerd zijn - 8 twee-onder-een-kapwoningen gebouwd.

Heerlijk wonen in het hart van het gezellige dorp Herwen. Een levendig dorp met veel sociale samenhang en dichtbij de stad Zevenaar dat alle voorzieningen biedt. Herwen ligt aan de rand van het natuurgebied De Rijnstrangen. Een prachtige landelijke omgeving. Je kunt in het gebied heerlijk wandelen en fietsen, maar ook watersporten behoort tot de mogelijkheden.

De nieuwe buurt krijgt een eigentijds karakter. De woningen hebben een eigen identiteit en zijn door het vele groen in de omgeving, de houten gevels en de mooie architectonische samenhang een lust voor het oog. Er is 1 parkeerplaats beschikbaar op eigen terrein. Voor het bezoek zijn er parkeervakken aan de overzijde van de straat of in de directe nabijheid. De weg en openbare parkeervakken worden bestraat met klinkers om het dorpse karakter te benadrukken. Aan de voorzijde worden op de erfgrenzen hagen aangebracht. Zo wordt de natuur teruggebracht in de buurt!

Wij hopen dat je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan. De woningen worden namelijk ontwikkeld door House2Start. Zij zijn in 2017 opgericht met als doel duurzame en betaalbare woningen te realiseren. De woningen worden gebouwd door Goossen te Pas Bouw uit Enschede. Naar verwachting zal de bouw al gaan starten in het najaar van 2022!

HET PROJECT
House2Start: De 8 twee-onder-een-kapwoningen
Deze tweekappers worden op traditionele wijze gebouwd. Er wordt gebruik gemaakt van betonnen vloeren en de wanden zijn van kalkzandsteen. De buitenbekleding van de gevels bestaat uit hout. Een prachtig duurzaam product, dit huis draagt naast een heerlijk thuis dus ook nog een steentje bij aan vermindering van de opwarming van de aarde!

De woningen worden voorzien van een lucht/water warmtepomp met een boilervat. Op de begane grond wordt vloerverwarming toegepast en op de verdieping radiatoren. In de zomer kun je met dit systeem tevens de woning koelen (topkoeling). Op het dak (voorzijde) worden PV panelen gelegd.

Met een (voorlopig) energielabel A+++ ben je qua energiezuinigheid met deze woning helemaal voorbereid op de toekomst!

De woning heeft een aangename woonkamer, een keuken, een slaapkamer, een badkamer en een ruim toilet op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een berging. De berging kan - indien gewenst – worden vervangen door een extra badkamer. Ideaal voor oudere, inwonende kinderen of logés. De slaapkamer beneden kan uiteraard ook worden gebruikt als werk-/hobbykamer. Het gebruiksoppervlak is circa 85 m². Het bruto vloeroppervlak is echter veel groter - bijna 130 m² - door de bergzolder op de 2e verdieping welke via een vlizotrap bereikbaar is.

In de zomer geniet je van een heerlijke barbecue in je ruime achtertuin. Achterin de tuin heb je de beschikking over een berging van 5 m² aan een gemeenschappelijk achterpad. De auto kan geparkeerd worden op je eigen parkeerplaats. Hoe fijn is dat?

De badkamer en het toilet worden standaard opgeleverd met luxe sanitair, wand- en vloertegels. Wil je een luxer pakket? Dan is dit ook mogelijk tegen een extra vergoeding.
De woning wordt standaard niet voorzien van een keuken. Wel is het mogelijk deze (tegen meerprijs) bij de showroom uit te zoeken. Ook kun je ervoor kiezen zelf na oplevering een keuken te laten plaatsen.

Nieuw Wonen Achterhoek is dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Achterhoek je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!

Meer informatie

Kenmerken

Project
House2Start fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8 (waarvan 8 beschikbaar)
Prijs
€ 323.326,- tot € 353.913,-
Type woningen
Geschakeld

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zevenaar.

Aanmelden