Actueel

Nieuws

HET WOONPARK BAT INFORMATIECENTRUM Lokaal nieuws donderdag 16 januari 2020

HET WOONPARK BAT INFORMATIECENTRUM

Kom langs en bezoek Het Woonpark BAT informatiecentrum. U wordt van harte welkom geheten door onze gastvrouw Ellen. Zij ontvangt u graag met een kopje koffie en leiden u graag rond door het informatiecentrum. Doormiddel van kleurrijke wandpresentaties en een grote maquette maakt u kennis met Woonpark BAT en Het Oude Raadhuys.

Kom langs en bezoek Het Woonpark BAT informatiecentrum.  

U wordt van harte welkom geheten door onze gastvrouw Jolanda. Zij ontvangt u graag met een kopje koffie en leiden u graag rond door het informatiecentrum. Doormiddel van kleurrijke wandpresentaties en een grote maquette maakt u kennis met Woonpark BAT en Het Oude Raadhuys. Tevens staan er twee keukenopstellingen van Bribus keukens met diverse proefstalen, zodat u goed beeld kunt krijgen van de mogelijke opties.
Bovendien heeft u een prachtig uitzicht op het bouwterrein waar Woonpark BAT wordt gerealiseerd.

Ook voor vragen kunt u hier terecht en mocht uw vraag niet beantwoord kunnen worden door de gastvrouwen, dan zal één van de makelaars van GABA Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken en REBO ERA Makelaars voor u klaar staan!

Onze openingstijden zijn:
- Iedere woensdag van 10.00 tot 16.00
- Iedere vrijdag van 10.00 tot 18.00
- Iedere zaterdag van 10.00 tot 16.00

Waar vindt u het informatiecentrum?
Stationsplein 4
6901 BE te Zevenaar

Het treinstation Zevenaar bevind zich naast het informatiecentrum en parkeren is mogelijk op eigen terrein. De locatie is ook bekend als "Huize Mathena".

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zevenaar.

Aanmelden