Actueel

Nieuws

SUCCESVOLLE START VERKOOP Lokaal nieuws zaterdag 23 februari 2019

SUCCESVOLLE START VERKOOP

De start verkoop was een groot succes! Het verkoopteam van GABA Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken en REBO ERA Makelaars hebben hun handenvol gehad aan de vele positieve gesprekken. Mocht u alsnog vragen hebben of wenst u geholpen te worden bij de digitale inschrijfprocedure dan bent u uiteraard van harte welkom op een van de makelaarskantoren. Vanaf maandag ligt ook het Woonparkt BAT magazine voor u klaar op een van deze makelaarskantoren! De Gelderlander heeft ook een stukje geschreven over Woonpark BAT. Benieuwd? Het is dringen om een woning op Woonpark BAT in Zevenaar te bemachtigen 

De start verkoop was een groot succes! Het verkoopteam van GABA Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken en REBO ERA Makelaars hebben hun handenvol gehad aan de vele positieve gesprekken. Mocht u alsnog vragen hebben of wenst u geholpen te worden bij de digitale inschrijfprocedure dan bent u uiteraard van harte welkom op een van de makelaarskantoren.

Vanaf maandag ligt ook het Woonparkt BAT magazine voor u klaar op een van deze makelaarskantoren!
 

De Gelderlander heeft ook een stukje geschreven over Woonpark BAT. Benieuwd? Lees het hieronder!

Het is dringen om een woning op Woonpark BAT in Zevenaar te bemachtigen 

4 redenen waarom u wilt wonen in Groot Holthuizen, Zevenaar! Lokaal nieuws donderdag 03 januari 2019

4 redenen waarom u wilt wonen in Groot Holthuizen, Zevenaar!

4 redenen waarom u wilt wonen in Groot Holthuizen, de nieuwe wijk aan de oostkant van Zevenaar?  

4 redenen waarom u wilt wonen in Groot Holthuizen, de nieuwe wijk aan de oostkant van Zevenaar?  

U woont in een groene omgeving
Geniet van de rust en ruimte 
Gelegen op korte afstand van Zevenaar 
Omringd door een groene omgeving

Heeft u interesse? Wees er dan snel bij. Marcel Quint van Heilbron Mulders Quint Makelaardij vertelt u er graag meer.

Of log in en bekijk daar alvast meer informatie. Nog geen account, maak er dan een aan.

Wees er snel bij! Lokaal nieuws donderdag 27 december 2018

Wees er snel bij!

Van de 14 patiowoningen zijn er nog slechts 5 te koop.

Heeft u interesse? Wees er dan snel bij. Marcel Quint van Heilbron Mulders Quint Makelaardij vertelt u er graag meer.

Of log in en bekijk daar alvast meer informatie. Nog geen account, maak er dan een aan.

GROOTS WONEN IN DE KLEINE STAD Lokaal nieuws vrijdag 21 december 2018

GROOTS WONEN IN DE KLEINE STAD

Waar ooit de vlaggen van de Turmac-fabrieken wapperden, verrijst de komende jaren een geweldige nieuwe woonwijk waar je groots kunt wonen in de kleine stad. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? Kijk dan rond op deze website en meld je aan als belangstellende. Voor drie deelplannen kun je je zelfs nu al voorinschrijven. Doe het snel en wie weet, verhuis jij naar Woonpark BAT! Team Woonpark BAT wenst je prettige feestdagen en een geweldig 2019!

NIEUWE WEBSITE ONLINE Deze week is de nieuwe website van Woonpark BAT online gegaan. Met volop informatie over de wijk, de deelplannen, de woningen, plattegronden en de omgeving. Ook kun je je op de website opnieuw aanmelden als belangstellende. Doe het meteen. Dan kunnen we je de komende maanden gericht op de hoogte houden en je persoonlijk uitnodigen als de start verkoopdatum bekend is.

VOORINSCHRIJVING EERSTE DRIE DEELPLANNEN Lokaal nieuws vrijdag 21 december 2018

VOORINSCHRIJVING EERSTE DRIE DEELPLANNEN

In januari 2019 gaan we in pre-sale en kan je je inschrijven voor de eerste drie deelplannen: De Boomgaard, De Stadstuin en Het Park. Op de website vind je volop informatie over de woningen, de exacte verkoopprijzen per woning volgen begin in februari 2019. 

In januari 2019 gaan we in pre-sale en kan je je inschrijven voor de eerste drie deelplannen: De Boomgaard, De Stadstuin en Het Park. Op de website vind je volop informatie over de woningen, de exacte verkoopprijzen per woning volgen begin in februari 2019. 

Deelplan 1: De Boomgaard
De Boomgaard kenmerkt zich door de knusse sfeer van een kleine stad. Langs de groene straten komen 6 mooie hoekwoningen en 9 tussenwoningen met tuinen op het oosten of westen. Prijsindicatie: € 239.000,- t/m € 295.000,- VON.

>> Naar de Boomgaard
 
Deelplan 3a: De Stadstuin (stadsvilla’s)
In de fraai gedetailleerde bouwblokken met een knipoog naar de industriële achtergrond van het gebied komen 24 moderne stadsvilla’s met drie verdiepingen, een grote tuin en enkele met een dakterras. Prijsindicatie: € 262.500,- t/m € 315.000,- VON.

>> Naar De Stadstuin
 
Deelplan 5a: Het Park
In deze fase komen 6 zeer royale halfvrijstaande villa’s en 1 riante vrijstaande villa. De plek is geweldig. Midden in de stad, maar ook aan het park met volop leefruimte om je heen. Ze worden gerealiseerd op zeer royale, zonnige kavels en parkeren kan in de parkeergarage. Prijsindicatie: Vanaf € 430.000,- VON.

>> Naar Het Park

5 belangrijke begrippen bij het kopen van nieuwbouw Lokaal nieuws maandag 17 december 2018

5 belangrijke begrippen bij het kopen van nieuwbouw

Er komt heel wat kijken bij het kopen van een huis. Juist bij een woning die nog gebouwd moet worden, krijg je te maken met zaken die typisch zijn voor nieuwbouw. Anders dan wanneer je een bestaande woning zou kopen. Niet iedereen kent de terminologie.  

Een woning kopen doen we maar een paar keer in ons leven. Juist daarom is het belangrijk deze aankoop bewust en weloverwogen te doen. Je oriënteert op de woningen in een buurt waar je graag zou willen wonen en je bepaalt waar je behoefte aan hebt. Een groot huis met een tuin, een appartement of een bungalow bijvoorbeeld. Je laat je goed voorlichten over je hypotheekvorm en vervolgens raak je in gesprek over die ene woning die je zo graag zou willen. Bij een nieuwbouwwoning komen er dan termen voorbij die niet altijd even duidelijk zijn. We zetten de vijf belangrijkste op een rij en geven uitleg.

Bouwrente

Als de koopovereenkomst is getekend is de woning nog niet opgeleverd. Die moet immers nog gebouwd worden. De periode vanaf het tekenen van de overeenkomst tot aan de oplevering van het huis, moet er rente worden betaald, bouwrente of grondrente genoemd. Pas bij het tekenen van de hypotheekakte bij de notaris stopt het betalen van de grond- of bouwrente aan de aannemer.

Vrij op naam

Bij het kopen van een kavel of een nieuwbouwwoning worden er geen kosten koper in rekening gebracht. Het zijn de kosten die gemaakt worden om eigenaar van een huis te worden zoals overdrachtbelasting (2 procent van de woningprijs) en notariskosten voor de hypotheekakte.

Bouwdepot

De afgesloten hypotheeksom wordt in een bouwdepot gestort. Daarvan wordt de verdere bouw van de woning gefinancierd. Je ontvangt rente over het bedrag dat in het bouwdepot is gestort.

Vooroplevering

Een vooroplevering vindt plaats een week voordat het huis wordt opgeleverd. De aannemer gaat samen met de toekomstige bewoner de woning inspecteren. Het doel: er voor zorgen dat er geen gebreken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Mochten er dus gebreken blijken, dan moeten die eigenlijk in die tussenliggende week nog verholpen worden.

Ruwbouwopties

Dit zijn wijzigingen die aan de woning worden aangebracht die zo groot zijn dat ze belangrijk zijn voor de constructie van het huis en ook de voorbereiding van de bouw beïnvloeden.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zevenaar.

Aanmelden