Actueel

Nieuws

De verkoop is gestart! Lokaal nieuws dinsdag 21 september 2021

De verkoop is gestart!

Vandaag, 21 september 2021, is de verkoop van De Kroon in Zevenaar officieel gestart. Sinds 12.00 uur vandaag kunt u zich, via het digitale inschrijfformulier in uw persoonlijke online account, inschrijven voor uw favoriete woning. Heeft u alle documenten goed bekeken en bent u er klaar voor? We zijn zeer benieuwd welk appartement uw voorkeur heeft.

​De start verkoop vindt digitaal plaats via de website.
Vanaf 12.00 uur vandaag kunt u in uw digitale account via het digitaal inschrijfformulier aangeven naar welk appartement of welke appartementen uw voorkeur uitgaat. Alle documenten die u nodig heeft om een goede keus te maken vindt u op de website.
U kunt zich via uw account inschrijven tot maandag 4 oktober 12.00 uur.
Vanaf dinsdag 5 oktober hoort u of u een appartement heeft toegewezen gekregen of dat u op de reservelijst staat.
Behoort u tot de gelukkigen, dan nodigt de makelaar u uit voor een verkoopgesprek. U ontvangt dan ook de brochure van De Kroon.

We wensen u heel veel succes met het maken van uw keuze en hopen dat we u binnenkort mogen verwelkomen als nieuwe bewoner van De Kroon in Zevenaar!

Bekijk de situatietekening Lokaal nieuws woensdag 01 september 2021

Bekijk de situatietekening

Het groen rondom De Kroon is erg belangrijk en hier is veel aandacht aan besteed tijdens de ontwikkelfase. 

Samen met de internationaal veelgevraagde tuin- en landschapsarchitect Nico Wissing is er zorgvuldig gekeken naar de invulling van het openbaar gebied. Hierbij stond centraal dat De Kroon in een parkachtige omgeving komt te liggen. Op de situatietekening is te zien wat hiervan het eindresultaat is. De mooie woontoren mengt zich zo goed met de omgeving en doet de naam De Kroon eer aan in zowel gebouw als omgeving.

De pre-sale is gestart! Lokaal nieuws woensdag 04 augustus 2021

De pre-sale is gestart!

Naar welk appartement gaat uw voorkeur uit? Laat het ons weten via uw persoonlijke online account. 
 

Pre-sale: welk appartement heeft uw voorkeur?

Nog even en de verkoop van de 28 appartementen in De Kroon in Zevenaar gaat van start. Maar voor het zover is, willen we u graag bijpraten over alle plannen, de laatste ontwikkelingen en… de pre-sale die is gestart. Wilt u nu al een kroon op uw woonwensen zetten? Geef dan snel uw voorkeur aan.

Op deze website kunt u alles lezen over het appartementengebouw en de appartementen. Als extra vindt u er de woningselector inclusief plattegronden en specificaties. Bekijk de appartementen en geef in uw online account alvast aan naar welk appartement(en) uw voorkeur uitgaat. Let op: deze pre-sale verplicht u tot niets en geeft u ook geen voorrang op het moment dat de appartementen in verkoop gaan.

 

Vraag naar de informatiefolder bij de makelaar

Kunt u een hulpmiddel gebruiken om u te oriënteren op het appartement van uw voorkeur? Vanaf maandag 9 augustus kunt u de informatiefolder ophalen bij GABA Makelaardij aan de Arnhemseweg 7 in Zevenaar. In de informatiefolder vindt u alle woningtypen met plattegronden, een stappenplan, artist impressions en verdiepingsoverzichten. Handig voor het maken van uw keuze.

 

Start verkoop na de zomer

De belangstelling voor wonen in De Kroon is groot. Steeds meer belangstellenden maken een account aan op de website en willen, net als u, op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo gauw de start verkoopdatum bekend is, hoort u dat als eerste. De verwachting is dat de verkoop na de zomervakantie plaatsvindt. Hopelijk tijdens een live evenement, anders online.

 

De nieuwe website is live! Lokaal nieuws zondag 30 mei 2021

De nieuwe website is live!

Hier kunt u alles lezen over de plannen, de appartementen, de omgeving en meer.   

Via de website en de nieuwsbrieven zullen we u regelmatig op de hoogte houden van het laatste nieuws, zoals de start verkoop van de appartementen. Schrijf u in via de website als belangstellende om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zevenaar.

Aanmelden