Het Oude Raadhuys

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zevenaar - Zevenaar
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 193m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

18 luxueuze appartementen en 2 riante penthouses
Een nieuw thuys in hartje Zevenaar

Op een markante plek in de Zevenaarse binnenstad, waar ooit burgemeesters en wethouders de stad bestuurden, kunt u straks royaal en luxueus wonen. In het oude gemeentehuis worden namelijk 18 riante koopappartementen en 2 fraaie penthouses gerealiseerd, verdeeld over twee woonlagen.

Een heerlijke woon- en leefplek
Het Oude Raadhuys verrijst aan het sfeervolle Raadhuisplein. Een plek met een bewogen geschiedenis, waar nu een nieuw hoofdstuk aan wordt toegevoegd. Het Raadhuisplein is het levendige hart van de binnenstad. De weekmarkt vindt er plaats en vanaf het plein loopt u zo de gezellige winkelstraat in. De bakker zit om de hoek, net als de supermarkt en tal van cafeetjes en restaurants. Wat een heerlijke plek om te wonen en te leven.

Royaal en compleet
De 20 appartementen tellen twee of drie slaapkamers. Vanaf de ruime balkons heeft u een mooi uitzicht over het levendige Raadhuisplein, het Freulebos of de beschutte binnentuin. Parkeren doet u in de garage onder het complex en de energierekening blijft laag dankzij duurzame oplossingen en een uitstekende isolatie. Het Oude Raadhuys is helemaal klaar voor de toekomst.

Blijf op de hoogte!
Vertel ons uw woonwensen en maak uw persoonlijke account aan. We houden u dan regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Oude Raadhuys
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zevenaar.

Aanmelden