Stederijck II

Zevenaar - Zevenaar
Archief

€ 234.000,- tot € 322.000,-

Over dit project

Stederijck II maakt deel uit van De Stede, een derde buurtschap in de Zevenaarse nieuwbouwwijk Groot Holthuizen. Hier komen ongeveer 275 nieuwe woningen. Stederijck II bestaat uit 24 prachtige woningen, waaronder 18 tussen- en hoekwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen.

Groot Holthuizen is een gewilde nieuwbouwwijk aan de oostkant van Zevenaar. Je profiteert in deze wijk van het beste van twee werelden: je woont in een groene omgeving, gekenmerkt door rust en ruimte, met alle stadse gemakken van Zevenaar om de hoek. De groene omgeving en het historische landschap zijn belangrijke uitgangspunten geweest bij het ontwerp van de nieuwbouwwijk. Zie jij jezelf hier wel wonen? Dan is dit je laatste kans, want Stederijck II is één van de laatste nieuwbouwfasen van deze unieke buurt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Stederijck II
Koopwoningen
24
Prijs
€ 234.000,- tot € 322.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zevenaar.

Aanmelden