Terug naar Project

Twee-onder-een-kap type A

Twee-onder-een-kapwoning type A is een luxe en compleet afgewerkte woning. Er is sprake van een bijzondere uitstraling door de timpaan aan de voorzijde: een fraaie, driehoekige uitstekende gevelplaat. Deze woning is gebouwd met aansprekende architectuur, zoals de detaillering in de gevels. De verschillende kleuren baksteen geven de woning een bijzondere en hedendaagse uitstraling. Type A is uitgevoerd in de kleuren lichtbeige, oranjerood en bruin: volop keuze dus!

De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De ruime (woon)keuken ligt aan de volledige breedte aan de voorzijde van de woning. Via de open trap bereik je de eerste verdieping, waar zich drie slaapkamers bevinden. Ook vind je hier de volledig afgewerkte badkamer, inclusief douche, wastafel en toilet. Door de dakvorm heeft deze woning een extra ruime zolder van ca. 36.8 m2, waar nog eens twee ruime slaapkamers te realiseren zijn. Verder beschikt de woning over een parkeerplaats op eigen terrein.

Er zijn verschillende opties en indelingsvarianten mogelijk om de woning helemaal naar jouw wens te maken, zodat deze past bij jouw specifieke (gezins)situatie. Denk hierbij aan: een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter, dubbele deuren met raamkozijnen, een inloopkast in de slaapkamer, uitbreiding van de badkamer, een dakkapel aan de achterzijde of een dakvenster aan de voor- en/of achterzijde. Kortom: er is van alles mogelijk!

Bij bouwnummer 4 zijn enkele fraaie opties toegevoegd. Op de begane grond zorgt de uitbouw van 2,40 meter voor een extra ruime woonkamer. Aan de achterzijde zijn er dubbele deuren met twee zijlichten, voor royale lichtinval en extra verbinding met buiten. Benieuwd naar de overige toegevoegde opties? Neem dan contact op met de makelaar, die dit graag verder toelicht.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 319.500,-
Kavel 213 m2 tot 221 m2
Woonoppervlakte 136 m2
Inhoud 519 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
4 - 213 m2 136 m2 3 519 m3 Verkocht
30 - 216 m2 136 m2 3 519 m3 Verkocht
33 - 221 m2 136 m2 3 519 m3 Geleverd