Buiten het Erf fase1

Zevenaar - Zevenaar
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Met nieuwbouwproject Buiten het Erf komen er circa 50 prachtige woningen bij op een groene plek in Zevenaar. Deze buurt is onderdeel van de nieuwe wijk Groot Holthuizen. Hiermee is het de laatste, verbindende stap tussen het stedelijke gebied en het groene buitengebied. Bij Buiten het Erf vind je dus zowel de natuur als de stadse voorzieningen van Zevenaar dichtbij!

Het project biedt woningen voor iedereen, want er zijn al woningen vanaf € 250.000,-. Buiten het Erf zal in een tweetal fases in verkoop gaan.

De verkoop van fase 1 met 20 koopwoningen is in volle gang. Inmiddels is 85% verkocht en kunnen we dus gegarandeerd starten met de bouw! Wil je ook profiteren van de gegarandeerde bouw?

Bekijk dan snel het nog beschikbare woningaanbod en misschien woon jij Q4 2024* al in jouw nieuwe woning!

Aankoop woning in augustus en september extra aantrekkelijk!

Doordat we binnenkort willen gaan starten met de bouw worden de beschikbare woningen voorzien van een aantal ruwbouwopties. Benieuwd hoe de woning eruit komt te zien? Neem dan snel contact op met één van onze makelaars!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buiten het Erf fase1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 20 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zevenaar.

Aanmelden