Terug naar Project

Twee-onder-een-kap woning XL dwarskap

Zoek jij een riante twee-onder-een-kapwoning met garage én 2 parkeerplaatsen op eigen terrein? Met een breedte van 6 meter is er woonruimte in overvloed. Bij dit woningtype kun je kiezen voor bouwnummer 13 – met een landelijke uitstraling door de rood genuanceerde gevel en witte luiken op de verdieping – of voor bouwnummer 15 die moderner oogt door de fraaie witte gevel.

Aan de voorzijde ligt de ruime woonkamer en aan de achterzijde vind je de open keuken. Heb je liever een leefhoek aan de tuin, dan kun je de indeling natuurlijk omdraaien. Door de grote raampartijen – die aan de voorzijde tot aan de grond lopen – is de woning heerlijk licht. Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer en 3 slaapkamers, met de master bedroom aan de achterzijde. Heb je altijd al gedroomd van een inloopkast? Hier is ruimte genoeg voor! De tweede verdieping is extra ruim door de dwarskap en kun je naar wens inrichten: van een extra slaapkamer tot een werkkamer om vanuit huis te werken.

Deze woning is extra duurzaam door de aansluiting op een eigen warmtepomp is standaard voorzien van zonnepanelen en heeft vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 565.000,- tot € 600.000,-
Kavel 302 m2
Woonoppervlakte 165 m2
Inhoud 630 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
13 - 302 m2 165 m2 3 630 m3 Geleverd
15 - 302 m2 165 m2 3 630 m3 Geleverd